S-au despărţit

La doi ani şi două luni de cand s-au cuplat, Iulia Vantur şi Marius Moga nu mai sunt impreună. Se pare că blonda sexy de la PRO TV e cea care a decis să pună capăt relaţiei.

1 afișare
Imaginea articolului S-au despărţit

S-au despărţit

“Sunt foarte liniştită acum”, spune Iulia, care susţine că a luat decizia despărţirii împreună cu Moga. “Am luat împreună cu Marius o decizie care ne face bine amândurora. Am trăit împreună doi ani fericiţi, plini de iubire şi de inedit, din care am învăţat foarte multe. Acum, pot spune că nu mai am un iubit, dar am câştigat un prieten”, a declarat Iulia Vântur pentru Libertatea.

 

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici