'Sa dispara toti porcii lui Tiriac de aici!'

Sport pentru bogati, blestem pentru oierii din zona. Astfel caracterizeaza baciul Ion Nicolae (43 de ani), din comuna bihoreana Almasu Mare, partida de vanatoare organizata de Ion Tiriac, la inceputul fiecarui an. Omul e suparat ca mistretii scapa din tarcul domeniului de vanatoare si distrug astfel culturile si pasunile din zona, iar atunci cand sunt infometati le ataca animalele.

1 afișare
Imaginea articolului 'Sa dispara toti porcii lui Tiriac de aici!'

'Sa dispara toti porcii lui Tiriac de aici!'

'Porcul e animalul dracului, domne! Noua numai necazuri ne-au adus mistretii. Sa dispara porcii lui Tiriac de aici!', ne-a spus baciul Ion, din comuna bihoreana Almasu Mare, invecinata cu domeniul de vanatoare 'Wild Boar', administrat de Tiriac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici