Sabotaj la Radioul public

Postul public de radio a fost ieri, cu o ora inaintea deschiderii urnelor de vot, victima unui atac infor­matic fara precedent cu tinta Traian Basescu. In programul obisnuit, in cadrul emisiunii culturale "Iarba verde de acasa", au fost intercalate secvente audio pirat cu un conti­nut denigrator la adresa candidatului PDL si care indemnau alegatorul, prin vocea lui Ion Iliescu, sa-l voteze pe Mircea Geoana.

4 afișări
Imaginea articolului Sabotaj la Radioul public

Sabotaj la Radioul public

Presedintele Radio Romania Actualitati sustine ca este vorba despre un sabotaj. Comitetul Director al RRA a sesizat Serviciul pentru Combaterea Criminalitatii Informatice din IGP. CNA s-a multumit sa dea doar o somatie publica. Grav este ca Radio Romania Actualitati este un post de importanta si sigu­ranta nationala, iar sabo­tajul s-a facut prin siste­mul RADIOMAN, o sofisti­cata si foarte scumpa aparatura, cumparata din bani publici, care a fost pusa in functiune acum o luna.


Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici