SAMSARII DE TERENURI CER ZOO BANEASA SA-SI IA ANIMALELE SI SA PLECE

Conducerea Gradinii Zoologice acuza presiuni exercitate de catre o firma imobiliara, care sustine ca viitorii cumparatori ai apartamentelor de lux din vecinatatea Parcului Zoo Baneasa nu vor sa se invecineze cu animalele salbatice. Reprezentantii firmei Cordia, care face parte dintr-un lant ungaro-român de companii imobiliare de lux, doresc sa afle un termen la care Gradina Zoologica va parasi amplasamentul din Baneasa, pentru a da clientilor lor un raspuns in acest sens.

1 afișare
Imaginea articolului SAMSARII DE TERENURI CER ZOO BANEASA SA-SI IA ANIMALELE SI SA PLECE

SAMSARII DE TERENURI CER ZOO BANEASA SA-SI IA ANIMALELE SI SA PLECE

O alta amenintare la adresa Parcului Zoo vine din partea unor români stabiliti in SUA, care revendica 2 hectare de teren chiar in mijlocul Gradinii Zoologice. Casa de avocatura care ii reprezinta, apropiata edilului sectorului 1, a refuzat despagubirea in bani. Andrei Chiliman a refuzat sa emita autorizatii de constructie pentru refacerea Gradinii, sugerând Primariei Capitalei sa dea locatiei doua numere cadastrale. Asta ar fi scos terenul in cauza din proprietatea publica a statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici