Şanse infime la viaţă dacă nu te numeşti Cristi Minculescu

În faţa lui Dumnezeu, toţi oamenii sunt egali. În viaţa reală, însă, unii sunt „mai puţin egali“ decât alţii. Dovadă stau cele 60 de dosare depuse la Ministerul Sănătăţii, care aşteaptă o aprobare. Aceste dosare sunt oameni care suferă de o boală cumplită şi care mai au o şansă de vindecare la o clinică în străinătate.

1 afișare
Imaginea articolului Şanse infime la viaţă dacă nu te numeşti Cristi Minculescu

Şanse infime la viaţă dacă nu te numeşti Cristi Minculescu

Nu au bani, aşa că au apelat la structurile statului. Sunt oameni cu trecut şi prezent, dar care nu ştiu dacă vor mai avea şi un viitor. Sunt copii care ar putea deveni doctori, avocaţi, cercetători sau constructori.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici