Şapte idei de afaceri trăsnite care i-au îmbogăţit pe alţii

Din unele nevoi personale s-au inventat lucruri care au revoluţionat lumea sau în urma lor au fost puse pe picioare afaceri care i-au îmbogăţit pe cei care au investit zeci de mii de dolari şi au riscat totul pe o carte. Forbes prezintă câteva idei, care nici nu ţi-ar trece prin cap, dar care le-au adus milioane de dolari celor care le-au pus în practică.

14 afișări
Imaginea articolului Şapte idei de afaceri trăsnite care i-au îmbogăţit pe alţii

Şapte idei de afaceri trăsnite care i-au îmbogăţit pe alţii

1. Stave Puzzles

Antreprenor: Steve Richardson
Obiect de activitate: Puzzle-uri din lemn
Data lansarii: 1974
Buget de pornire: In jur de 5.000 de dolari
Venituri: 2,5 milioane de dolari in 2009

Cu preturi cuprinse intre 125 si 5.000 de dolari, puzzle-urile sunt facute din lemn de cires, sunt pictate de 100 de artisti si sunt taiate manual in peste 2.500 de piese.

Printre clientii celebri ai omului de afaceri s-au numarat de-a lungul timpului Bill Gates si Barbara Bush, care i-a daruit un astfel de puzzle reginei Elisabeta a Marii Britanii.

2. Mabel's Labels

Antreprenor: Julie Cole
Obiect de activitate: Etichete personalizate pentru obiectele copiilor
Data lansarii: 2002
Buget de pronire: 10.000 de dolari
Venituri: 4 milioane de dolari in 2009

Află mai multe idei trasnite de afaceri profitabile pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici