Sassu readuce presiunea politica la Stirile TVR

Alexandru Sassu si-a intrat rapid in rolul de director al TVR. Faptul ca este doar sef interimar nu l-a impiedicat pe fostul secretar executiv al PSD sa-i bage marti intr-o sedinta furtunoasa pe sefii Directiei Stiri.

1 afișare
Imaginea articolului Sassu readuce presiunea politica la Stirile TVR

Sassu readuce presiunea politica la Stirile TVR

Surse care au participat la aceasta intilnire sustin ca Sassu a facut un scandal monstru, reprosindu-le celor care asigura realizarea ,,Jurnalului’’ din punct de vedere editorial ca multe dintre stirile care apar pe post sint „fabricate, neobiective si necredibile“. Sedinta s-a desfasurat in absenta sefului de la Stiri, Rodica Culcer, care se afla de simbata in concediu de odihna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici