Scandal de spionaj pe axa Bucureşti-Moscova

Cod roşu la Ambasada României de la Moscova: un diplomat de rang înalt, reţinut de serviciile secrete ruse pentru spionaj militar şi eliberat ulterior, luni seară, a fost declarat persona nongrata si trebuie să părăsească Rusia în 48 de ore.

3 afișări
Imaginea articolului Scandal de spionaj pe axa Bucureşti-Moscova

Scandal de spionaj pe axa Bucureşti-Moscova

Diplomatul Gabriel Grecu, secretar I în cadrul Ambasadei României la Moscova, a fost reţinut ieri de autorităţile ruse sub acuzaţia de spionaj. Potrivit RIA Novosti, care citează un comunicat al FSB (serviciul secret rus, fostul KGB), "asupra spionului au fost găsite obiecte specifice activităţii de spionaj, care confirmă în totalitate activitatea ostilă împotriva Federaţiei Ruse".

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici