Scandalul parcărilor „în leasing“: primăria face un pas înapoi

Consilierii Capitalei admit că au votat fără să calculeze consecinţele şi promit că, săptămâna viitoare, vor modifica hotărârea care interzice parcarea maşinilor de serviciu în faţa blocului.

1 afișare
Imaginea articolului Scandalul parcărilor „în leasing“: primăria face un pas înapoi

Scandalul parcărilor „în leasing“: primăria face un pas înapoi

Mii de şoferi s-au înghesuit ieri, la sediile ADP ale sectoarelor, ca să-şi înnoiască contractele pentru locurile de parcare de reşedinţă. Ghinioniştii care aveau maşini în leasing sau de serviciu au făcut însă cale-ntoarsă, din cauza unei strategii adoptate în martie 2008 de Primăria Capitalei, care le interzice închirierea locurilor din preajma locuinţei.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici