SCENELE FIERBINŢI LA TELEVIZOR

12 tineri care nu se cunosc au trăit într-o casă cu 27 de camere de luat vederi şi 70 de microfoane, martorii tuturor momentelor prin care ei au trecut timp de 116 zile. Chiar şi în dormitor, camere cu infraroşii au monitorizat tot ceea ce s-a întâmplat în timpul nopţii.

1 afișare
Imaginea articolului SCENELE FIERBINŢI LA TELEVIZOR

SCENELE FIERBINŢI LA TELEVIZOR

Telespectatorii au putut revedea la Prima TV principalele evenimente din casa Big Brother din cele două serii. Pentru cei care nu ştiu picanteriile din casa Big Brother, vă aducem la cunoştinţă surprizele ieşite la iveală de-a lungul emisiunii, pe întreg globul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici