Schimbă: 4-4-2

Echipa naţională a României intră de astăzi în "era Lucescu". Comitetul Executiv al FRF îl va instala în această dimineaţă pe Răzvan Lucescu în funcţia de selecţioner, în locul lui Victor Piţurcă, demis după ce a compromis calificarea la CM 2010.

5 afișări
Imaginea articolului Schimbă: 4-4-2

Schimbă: 4-4-2

Lucescu jr. va semna un contract pe doi ani şi jumătate, cu obiectiv calificarea la Euro 2012, avînd drept de prelungire pentru campania în vederea CM 2014. Numirea lui Răzvan Lucescu va atrage automat şi cîteva schimbări majore la nivelul reprezentativei. Cea mai importantă se referă la aspectul tehnico-tactic.

 

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici