Schimbarea la faţă a BOR: patriarhul în blugi Daniel

La un an şi jumătate de când se află sub păstorirea PF Daniel, BOR este din ce în ce mai vizibilă în spaţiul public. Are Patriarhul o strategie de imagine în spate sau percepţia publică este expresia spiritului autoritar de care îl acuză adversarii? Este BOR mai deschisă în relaţia cu credincioşii şi celelalte culte sau, dimpotrivă, mai conservatoare?

5 afișări
Imaginea articolului Schimbarea la faţă a BOR: patriarhul în blugi Daniel

Schimbarea la faţă a BOR: patriarhul în blugi Daniel

Gardurile Patriarhiei, de prost gust. Din punctul de vedere al unui specialist în publicitate, BOR nu este convingătoare încă şi nu-şi exploatează nici pe departe potenţialul pe care îl are: „Mi-ar plăcea ca BOR-ul să se mişte, să devină o instituţie mai «în vremuri», şi nu «sub» sau «deasupra» lor.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici