Şcoală cu 30% reducere

Programele şcolare pentru gimnaziu vor fi „subţiate“ cu aproximativ 30% din această toamnă, printr-un ordin de ministru. Modificările îi privesc, deocamdată, doar pe elevii actualelor clase a V-a şi a VI-a, astfel încât cei care se pregătesc pentru tezele cu subiect unic să aibă continuitate în ceea ce priveşte materia.

5 afișări
Imaginea articolului Şcoală cu 30% reducere

Şcoală cu 30% reducere

O altă schimbare importantă ar putea surveni din anul şcolar 2009-2010: elevii vor avea maximum cinci ore pe zi, şi asta abia când ajung în clasele a XI-a şi a XII-a, a promis ieri Zvetlana Preoteasa, secretarul de stat pentru învăţământ preuniversitar. Şcolarii din gimnaziu ar putea avea chiar un număr mai mic de ore zilnic.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici