Scrisoare deschisă a Asociaţiei Magistraţilor din România

Scrisoare deschisă adresată domnului Traian Băsescu, preşedintele României:

2 afișări
Imaginea articolului Scrisoare deschisă a Asociaţiei Magistraţilor din România

Scrisoare deschisă a Asociaţiei Magistraţilor din România

Aşteptăm de multă vreme să vă exercitaţi cu adevărat prerogativele constituţionale conferite de art.80 alin.2 din Constituţie, în scopul pentru care au fost reglementate "medierea între puterile statului, precum şi între stat şi societate", sens singular pentru care vi s-a încredinţat constituţional misiunea de veghea la buna funcţionare a autorităţilor publice, aşa încât să vă aplecaţi în aceste limite şi asupra problemelor reale cu care se confruntă sistemul judiciar.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici