Se cearta tot mai des

Cel mai mediatizat cuplu monden in ultimul an, Monica si Irinel Columbeanu, trece printr-o criza matrimoniala profunda. Surse din apropierea celor doi afirma ca certurile dintre Iri si Moni sunt din ce in ce mai dese, in ciuda faptului ca incearca sa pozeze in continuare intr-o familie perfecta. Se anunta un nou divort?

1 afișare
Imaginea articolului Se cearta tot mai des

Se cearta tot mai des

Monica si Irinel Columbeanu nu mai formeaza cuplul de indragostiti de acum un an. Conform apropiatilor celor doi, relatia dintre ei s-a racit treptat in ultima vreme, iar criza prin care trec s-a adancit si mai mult de cand pe lume a venit fetita lor, Irina. Cei doi isi vorbesc din ce in ce mai putin, iar iesirile prin cluburi s-au rarit substantial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici