Sechestru pe 6 milioane de euro din averea lui Voiculescu

Procurorii anticorupţie au pus sub sechestru pe 20 milioane de lei din conturile lui Dan Voiculescu de la BRD şi Royal Bank of Scotland (RBS) şi pe un imobil situat în Kiseleff, a cărui valoare este estimată la 250.000 de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Sechestru pe 6 milioane de euro din averea lui Voiculescu

Sechestru pe 6 milioane de euro din averea lui Voiculescu

Procurorii s-au sesizat în acest caz în baza unui articol apărut în ziarul "Curentul", în februarie 2007: "Moralistul Voiculescu, tun de 40 milioane de euro în afacerea ICA". În acest dosar mai sunt trimise în judecată alte 13 persoane, iar preşedintele PC, Daniela Popa, este cercetată şi ea de procurorii DNA, într-un dosar disjuns din cel al lui Voiculescu.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici