Secret: cât ne costă traiul familiei Băsescu în palatul lui Ceauşescu?

RAAPPS refuză să facă publice costu­rile şederii familiei Băsescu în pala­tul din Primăverii, costuri suportate, evi­dent, din bugetul public. Jurnalul Na­ţional a solicitat RAAPPS, în baza legii liberului acces la informaţii de in­te­res public, să comunice care este su­ma totală a investiţiilor realizate de stat la Vila Lac 3, de când fa­mi­lia Băsescu s-a mutat acolo până în prezent, care este suma totală a fac­turilor de întreţinere aferente Vilei Lac 3 din 2005 până în prezent şi cât a costat întreţinerea spaţiilor verzi, a te­re­nului de tenis şi a patinoarului afe­rente reşedinţei prezidenţiale.

3 afișări
Imaginea articolului Secret: cât ne costă traiul familiei Băsescu în palatul lui Ceauşescu?

Secret: cât ne costă traiul familiei Băsescu în palatul lui Ceauşescu?

După cum se ştie, deşi are o lo­cu­in­ţă în Bucureşti, celebra casă din Mi­hăileanu, pe care a promis că o va da înapoi statului după ce s-a aflat că şi-a dat-o singur când era primar, Tra­ian Băsescu locuieşte de la 1 iulie 2005 în Vila Lac 3 din Cartierul Pri­măverii, în Strada Turgheniev nr. 22-24.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici