Secretele succesului: Ce sfaturi dau 8 oameni de afaceri - VIDEO

Muncă creativă, program flexibil, facilităţi de ultimă generaţie şi un salariu astronomic. Acesta este prototipul jobului ideal în concepţia multora dintre noi. Câţi însă au norocul să şi obţină aşa ceva? Pentru aceia dintre voi care nu mai visează şi au hotărât să facă ceva pentru a-şi îndeplini visele, s-a inventat antreprenoriatul.

3 afișări
Imaginea articolului Secretele succesului: Ce sfaturi dau 8 oameni de afaceri - VIDEO

Secretele succesului: Ce sfaturi dau 8 oameni de afaceri (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Deschiderea unui business nu reprezintă însă un lucru mărunt. Cât despre menţinerea afacerii pe linia de plutire, motivarea angajaţilor şi construirea unui brand, aici intervin deja numeroase strategii de business. 10 oameni de afaceri care au reuşit să producă activităţi şi produse de milioane de dolari îşi dezvăluie tacticile de operare.

Filmuleţul de mai jos îi poate ghida pe managerii care aspiră la statutul de CEO (chief executive office) să reuşească să ajungă şi să se menţină pe poziţia mult visată.

Profesorul Joseph Bower de la Universitatea Harvard crede că oricine îşi doreşte cu ardoare să deţină cândva propriul business ar trebui să-şi pună întrebări serioase despre munca lor şi rezultatele produse şi să răspundă la acestea cu obiectivitate.

Pentru a deveni CEO trebuie să studiezi şi să te reinventezi în permanenţă, iar mai târziu să-ţi stabileşti un rol cu adevărat important în companie, să nu fii uşor de substituit.

Bower le recomandă totodată celor care visează ca într-o bună zi să se afle la cârma unei companii, să se orienteze spre reţelele sociale şi online şi să promoveze inovarea în cadrul unei companii.

Citeşte mai multe despre secretele succesului în afaceri pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici