Şefa Loteriei mânuieşte bilele pentru Voiculescu

Directorul Loteriei, Liliana Mincă, a atribuit tipografiei controlate de Dan Voiculescu contractele de tipărire a revistei „Loto-Prono“. Liliana Mincă a închis tipografia proprie a Loteriei şi a dat contractele de tipărire de bilete şi a revistei Loto-Prono unor firme controlate de familia lui Dan Voiculescu.

1 afișare
Imaginea articolului Şefa Loteriei mânuieşte bilele pentru Voiculescu

Şefa Loteriei mânuieşte bilele pentru Voiculescu

Aflată la un pas de plecare din fruntea Loteriei, Liliana Mincă (fostă Ghervasuc), pusă în funcţie de Partidul Conservator (PC) din care face parte, nu lasă instituţia într-o situaţie prea bună. Stocul de bilete loteristice disponibil în depozitele din Bucureşti (de la Obor) şi din ţară este la limită. Acest lucru s-a produs din cauza faptului că şefa Loteriei a făcut tot posibilul pentru a le pune câteva contracte pe tavă tipografiilor Intact, controlate de familia preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici