Şefii CECCAR au fraudat examenul de expert contabil

"Curentul" a publicat numeroase anchete referitoare la ilegalităţile comise în interiorul Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), însă până acum nicio instituţie abilitată a statului nu a dat semne că ar dori să pună lucrurile la punct.

9 afișări
Imaginea articolului Şefii CECCAR au fraudat examenul de expert contabil

Şefii CECCAR au fraudat examenul de expert contabil

Încurajaţi că autorităţile închid ochii, şefii CECCAR continuă să încalce legea, fapt care riscă să arunce la un moment dat în aer sistemul judiciar autohton.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici