Şefii de agenţii - „plafonaţi“, subalternii rămân cu superlefuri

Ofensiva guvernamentală împotriva lefurilor grase din unităţile de stat s-a împotmolit. Măsura plafonării veniturilor îi va afecta doar pe directorii generali, numiţi prin mandat, dar Executivul nu poate face nimic pentru a reduce lefuri de sute de milioane de lei, cât câştigă subordonaţii directorilor, după cum o recunoaşte chiar Guvernul, printr-o declaraţie de presă, în exclusivitate pentru Gândul.

1 afișare
Imaginea articolului Şefii de agenţii - „plafonaţi“, subalternii rămân cu superlefuri

Şefii de agenţii - „plafonaţi“, subalternii rămân cu superlefuri

Angajaţii pe posturi de execuţie îşi vor păstra salariile şi sporurile, betonate de Codul Muncii, de alte legi organice şi de contractele colective de muncă (la nivel naţional, de ramură şi societate). Astfel, vom asista la aberaţia ca un director general de companie de stat să câştige 4.800 lei, dar acesta să fie efectiv umilit de unii dintre subordonaţii săi, cu venituri de câteva ori mai mari.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici