Sefii Parchetelor nu vor mai fi numiti de Basescu

Principiul actiunii si reactiunii. Traian Basescu a dovedit faptul ca nu este foarte familiarizat cu legile fizicii mecanice. Presedintele Romaniei, conform unei decizii a Comisiei Juridice a Senatului, nu mai are dreptul sa numeasca sefii Parchetelor. Semn rau prevestitor pentru titularul de la Cotroceni.

4 afișări
Imaginea articolului Sefii Parchetelor nu vor mai fi numiti de Basescu

Sefii Parchetelor nu vor mai fi numiti de Basescu

Desigur, legea va trebui aprobata de plen – si cu siguranta va fi – iar dupa aceea promulgata de insusi Traian Basescu.Sah mat. Daca n-o va face, isi va asuma fatis postura de tartore al dosarelor in instanta. Daca o va promulga, va iesi ca invins de catre adversari. Cum o dai, tot prost pica pentru actualul sef al statului. In jurul caruia singuratatea devine tot mai apasatoare. Nu stiu cand, cum si cat a intervenit Traian Basescu in instrumentarea unor dosare penale. Dar, in mod cert, a abuzat de prerogativele constitutionale.

 

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici