Şefii Poliţiei îi vînd interlopilor pe ofiţerii sub acoperire!!!

Avem un şef al Poliţiei Române care în noaptea alegerilor s-a dus şi l-a felicitat pe “Ţopăiciul” de Geoană, după care a fugit linguşitor şi la Băse…Aşa că greu aş fi crezut că mă mai poate mira ceva în sistem.

10 afișări
Imaginea articolului Şefii Poliţiei îi vînd interlopilor pe ofiţerii sub acoperire!!!

Şefii Poliţiei îi vînd interlopilor pe ofiţerii sub acoperire!!!

Şi, totuşi, există un raport care ar trebui să ne dea frisoane tuturor, fie şi dacă doar o zecime din acuze s-ar confirma. Comisarul Nechita Constantin, şeful Poliţiei oraşului Roznov dezvăluie o practică ca în "La Piovra". Superiorul său le-a vîndut membrilor unui temut clan interlop pe care Nechita îl ancheta identitatea sa,cînd avea protecţia legală de a nu fi deconspirat, lucrînd sub acoperire!


Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici