SENATORUL MAFIEI. Documentul INCENDIAR din cauza căruia PARLAMENTARUL prieten cu "BUTOANE" ar trebui să-şi dea DEMISIA

Octavian Grecu, cunoscut în Giurgiu sub numele de "Butoane", apare ca girant într-un contract de împrumut între firma ginerelui senatorului UNPR de Giurgiu Cezar Măgureanu şi o instituţie bancară, conform unui document obţinut de Mediafax. În acelaşi contract, fiica parlamentarului, Raluca, garantează şi ea împrumutul cu toate bunurile pe care le deţine în proprietate.

19 afișări
Imaginea articolului SENATORUL MAFIEI. Documentul INCENDIAR din cauza căruia PARLAMENTARUL prieten cu "BUTOANE" ar trebui să-şi dea DEMISIA

SENATORUL MAFIEI. Documentul INCENDIAR din cauza căruia PARLAMENTARUL prieten cu "BUTOANE" ar trebui să-şi dea DEMISIA

Una dintre cele 5 firme ale lui Sorin Adrian Găzdac, soţul Ralucăi Măgureanu (actuală Găzdac) a contractat în decembrie 2008 un credit de 300.000 de euro de la Emporiki Bank Romania, sucursala Giurgiu. Este vorba despre firma Danubius Food Trading SRL, deţinută de Sorin Găzdac în proporţie de 99,99%, iar contractul de credit expiră în decembrie 2013.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici