Senatorul Voicu - băgat la apă chiar de „finul“ Floarea

Rechizitoriul prin care senatorul Cătălin Voicu a fost trimis în judecată alături de alte nume sonore deschide noi perspective asupra „caracatiţei Voicu“, aşa cum a fost numit acest dosar chiar de către presă.

34 afișări
Imaginea articolului Senatorul Voicu - băgat la apă chiar de „finul“ Floarea

Senatorul Voicu - băgat la apă chiar de „finul“ Floarea

Din actele întocmite de procurorii anticorupţie reiese că senatorul PSD a fost băgat la apă de chiar "finul" său, Radu Dan Floarea. Conform actelor aflate la dosar, Radu Dan Floarea, presupusul fin al lui Cătălin Voicu şi cel la care senatorul susţine că au ajuns cei 200.000 de euro primiţi de la Costel Căşuneanu, a recunoscut în faţa anchetatorilor că senatorul a încercat să-l determine să dea declaraţii mincinoase în legătură cu banii.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici