Serban Nicolae se avertizeaza: “CNSAS se transforma in Politie politica

"...Exista foarte multe semnale, reclamatii, vedem, de altfel si din presa ca unii membrii ai Colegiului isi exercita intr-un mod abuziv functia, si anume faptul ca folosesc informatiile cu care intra in contact in cadrul activitatii CNSAS in interes exclusiv personal sau in interesul altor persoane...”

1 afișare
Imaginea articolului Serban Nicolae se avertizeaza: “CNSAS se transforma in Politie politica

Serban Nicolae se avertizeaza: “CNSAS se transforma in Politie politica

“...Din pacate, se fac tot felul de speculatii de catre membrii CNSAS referitoare la date si informatii aflate in arhivele lor, care nu se mai afla la ei, dar pe care acestia sustin ca le-au vazut, toate acestea fiind de natura sa perturbe si sa aduca grave prejudicii democratiei romanesti, drepturilor constitutionale ale omului...”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici