Sex în Senatul României

Parlamentarii nu ţin cont de culoarea politică atunci când vine vorba de sex. Astfel, potrivit site-ului ziare.com, un senator PNL şi o senatoare dintr-un alt partid s-au lăsat pradă dorinţelor trupeşti, tocmai în Casa Poporului, sub ochii nevinovaţi ai unei femei de serviciu, care, din întâmplare, i-a prins în flagrant.

7 afișări
Imaginea articolului Sex în Senatul României

Sex în Senatul României

Potrivit ziare.com, joi, 11 septembrie, "un senator bărbat şi un senator femeie au fost surprinşi de o femeie de serviciu, după orele de program, pe jumătate despuiaţi, în biroul primului.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici