Sexy în familie

Monica Columbeanu şi sora ei, Ramona Gabor, au realizat primul pictorial impreună, pentru noul număr al revistei Maxim, care apare pe piaţă peste câteva zile.

4 afișări
Imaginea articolului Sexy în familie

Sexy în familie

Pictorialul îşi propune să surprindă un joc între două surori, în care unul dintre personaje să fie fotograf şi celălalt model. “Mi-a plăcut postura în care m-am aflat, aceea de fotograf, dar doar pentru un rol, nicidecum în viaţa reală”, ne-a povestit Ramona. La rândul ei, Monica susţine că s-a distrat de minune la şedinţa foto, mai ales că a avut-o parteneră pe sora ei.

 

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici