Sfarsit siberian pentru un personaj de roman

In varsta de 57 de ani, Iosif suferea de cancer pulmonar, descoperit intr-o faza avansata, si a incercat sa se salveze printr-un tratament neconventional la clinica „Virus” din orasul rusesc Novosibirsk. Fostul consilier prezidential s-a internat la inceputul acestei saptamani pentru a doua oara la clinica doctorului Ghenadyi Markov, insa vindecarea miraculoasa din pacate nu a venit.

1 afișare
Imaginea articolului Sfarsit siberian pentru un personaj de roman

Sfarsit siberian pentru un personaj de roman

Marea speranta de a se salva a lui Dan Iosif a fost clinica experimentala „Virus”, situata in orasul Novosibirsk, din Siberia. Acesta este si locul in care deputatul PSD a trecut la cele vesnice. Potrivit apropiatilor, Dan Iosif se afla la al doilea tratament in clinica siberiana si sosise acolo intr-o stare fizica deplorabila.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici