Sfaturile Lordului Giddens

Lordul Anthony Giddens este unul dintre cei mai influenti sociologi, autorul sau editorul a peste 40 de best-seller-uri academice si "guru" al fostului premier britanic Tony Blair.

1 afișare
Imaginea articolului Sfaturile Lordului Giddens

Sfaturile Lordului Giddens

Giddens a popularizat conceptul "celei de-a treia cai" in politica, idee ce a influentat partidele social-democrate din lume. Nascut in Edmonton, nordul Londrei, a fost intaiul membru al familiei sale care a urmat o facultate. Pana in 1997 a fost profesor de Sociologie la Cambridge, apoi decanul London School of Economics. In iunie 2004, a devenit membru al Camerei Lorzilor. In tot acest timp a ramas un dedicat suporter al echipei sale locale de fotbal, Tottenham Hotspur. Saptamana trecuta, profesorul Gibbens a vizitat Romania la invitatia sefului Departamentului de Educatie Publica si Cercetare al PSD, Ana Birchall. El a sustinut, la sediul Facultatii de Sociologie a Universitatii Bucuresti, o dezbatere publica pe tema "Este modelul social european posibil in Romania?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici