SIE nu stie

Serviciul de Informatii Externe a fost prins pe picior gresit in cazul Romulus Mailat. Beneficiind de un buget de zeci de milioane de euro si de un personal de cateva mii de persoane, principalul serviciu de informatii externe nu a putut sa anticipeze ca actele de furt si violenta comise de romanii plecati in Italia va amplifica o stare de nemultumire si respingere din partea italienilor care a culminat cu adoptarea unor legi de catre autoritatile italiene si cu manifestari rasiste la adresa miilor de romani aflati pe teritoriul Italiei.

1 afișare
Imaginea articolului SIE nu stie

SIE nu stie

Surse oficiale din Serviciul de Informatii Externe ne-au precizat ca "institutia nu are competente in cazuri de genul Nicolae Romulus Mailat, deoarece este vorba de o fapta de natura penala si nu de una care sa priveasca siguranta nationala a Romaniei. In cazul Mailat, problema este de competenta autoritatilor italiene care colaboreaza cu reprezentantii Ministerul Internelor si Reformei Administrative din Romania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici