Silvia Chifiriuc datoare la bancă din cauza fostului logodnic. Partaj de apartament

Relaţia dintre fostul prim-ministru Petre Roman şi cântăreaţa Silvia Chifiriuc pare să meargă din ce în ce mai bine. Ce nu ştiu însă mulţi este faptul că ambii au rămas cu datorii din vechile relaţii.

1 afișare
Imaginea articolului Silvia Chifiriuc datoare la bancă din cauza fostului logodnic. Partaj de apartament

Silvia Chifiriuc datoare la bancă din cauza fostului logodnic. Partaj de apartament

Dacă Petre Roman şi-a luat angajamentul faţă de fosta soţie Mioara că îi va asigura lunar o sumă de bani, Silvia Chifiriuc a trebuit să împartă apartamentul de la Constanţa împreună cu fostul său logodnic de origine italiană.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici