Sindicalistul Marica s-a apucat de crescut capre la Otopeni

De cînd a început criza, îl vedem zilnic la TV. Îşi dă cu părerea, bate obrazul gros al autorităţilor şi plînge de mila bugetarilor (pe care de altfel susţine că îi reprezintă). Despre cine vorbim? N-aţi “prins” personajul? Despre nervosul Vasile Marica, sindicalist de frunte al ţării, sărac şi cinstit, că doar aşa-i stă bine unui apărător al drepturilor “funcţionărimii”.

6 afișări
Imaginea articolului Sindicalistul Marica s-a apucat de crescut capre la Otopeni

Sindicalistul Marica s-a apucat de crescut capre la Otopeni

Dar dincolo de toate aceste "calităţi", sindicalistul dă dovadă şi de inspiraţie atunci cînd "pune" de-o investiţie pe timp de recesiune. Ca să "mănîncă" şi gura lui ceva, pe aceste vremuri grele de criză, şeful Alianţei Naţionale a Bugetarilor SED LEX, Vasile Marica, s-a dotat cu una bucată ţap, plus două capre.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici