Singura soluţie: demisia guvernului Tăriceanu II

Modul penibil în care guvernul român a încercat să administreze criza din Italia nu poate duce decât la o concluzie de bun-simţ: demisia guvernului Tăriceanu II. Deşi plătim din bani publici cohorte de consilieri, ministrul de Externe cu fantezii naziste Adrian Cioroianu habar nu avea că asistenţa consulară se acordă necondiţionat, aşa că l-a lăsat de izbelişte pe cetăţeanul român Romulus Mailat, acuzat de uciderea unei italience. Iar ministrul de Interne, Cristian David, a făcut public propuneri care încalcă directivele europene.

1 afișare
Imaginea articolului Singura soluţie: demisia guvernului Tăriceanu II

Singura soluţie: demisia guvernului Tăriceanu II

Vizita la Roma a premierului şi a "competenţilor" săi miniştri nu a fost decât o dovadă în plus a neputinţei guvernului liberal. Călin Popescu Tăriceanu s-a întors doar cu promisiuni şi declaraţii de bune intenţii, în timp ce în Italia românii sunt în continuare vânaţi pe străzi fără ca cineva să-i apere. Modul penibil în care Guvernul român a administrat criza provocată de cetăţeanul rrom de origine română, Nicolae Romulus Mailat, care ar fi ucis o italiancă, ne determină să susţinem public demisia cabinetului Tăriceanu II.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici