Sistemul fiscal e la pământ

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a atras atenţia ieri, cu prilejul Forumului financiar 2010 de la Bucureşti, că deficitele bugetare sunt structurale şi de aceea nu pot fi corectate decât pe parcursul câtorva ani.

2 afișări
Imaginea articolului Sistemul fiscal e la pământ

Sistemul fiscal e la pământ

Totuşi, cheltuielile publice trebuie tăiate încă din momentul de faţă întrucât riscul de a întâmpina dificultăţi în finanţarea deficitului sunt foarte ridicate. În paralel însă, statul ar trebui să pregătească o reformă fiscală întrucât zone întregi de economie şi categorii largi de populaţie se sustrag impozitării datorită unei legislaţii deficitare sau concepută de la premise sociale, lipsite de sustenabiliatte financiară.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici