Slăbiciunile unei mari puteri nucleare

Centrala nucleară de la Fukushima a fost proiectată să reziste unor seisme cu magnitudinea de cel mult 7, dezvăluie o telegramă a ambasadei americane la Tokio, publicată de WikiLeaks, iar un fost expert evocă greşeli de proiectare la reactoarele complexului amintit.

3 afișări
Imaginea articolului Slăbiciunile unei mari puteri nucleare

Slăbiciunile unei mari puteri nucleare

Informaţiile au ieşit la iveală în contextul alertei nucleare din Japonia, după trei explozii succesive şi mai multe incendii la centrala situată la peste 200 de kilometri nord de capitala niponă, dar şi pe fondul secretomaniei întreţinute de guvern cu privire la situaţia reală din zona contaminată.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici