Smecheri de Dorobanti si "pile" de partid, tartori pe serviciile Capitalei

In consiliile de administratie de la societatile din subordinea municipalitatii Bucuresti au fost numiti oameni apropiati liderilor partidelor politice, afaceristi esuati sau directori controversati.

1 afișare
Imaginea articolului Smecheri de Dorobanti si "pile" de partid, tartori pe serviciile Capitalei

Smecheri de Dorobanti si "pile" de partid, tartori pe serviciile Capitalei

Noii conducatori recunosc faptul ca numirile au fost numiti dupa criterii politice, si nu dupa competenta, si spun ca au acceptat functiile "pentru ca vor sa faca lucruri bune pentru tara".Personaje mondene, oameni de afaceri controversati si "pile" ale unor lideri politici vor avea grija pentru urmatorii patru ani de serviciile publice destinate locuitorilor Capitalei.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici