Soarta moţiunii s-a jucat până la ultima bilă

Guvernul Boc a fost demis ieri cu voturile a 254 de parlamentari PSD, PNL şi UDMR în favoarea moţiunii de cenzură. Înţelegerea dintre partidele de opoziţie a funcţionat ca unsă, în ciuda unor suspiciuni că unii dintre parlamentarii lor vor trece de partea puterii.

1 afișare
Imaginea articolului Soarta moţiunii s-a jucat până la ultima bilă

Soarta moţiunii s-a jucat până la ultima bilă

Cele câteva "dezertări" de la PSD, PNL şi UDMR nu au contat pentru rezultatul votului. Opoziţia a contabilizat cu 18 voturi peste necesarul aprobării moţiunii, în timp ce, pentru menţinerea guvernului, au votat doar 176 de parlamentari. Succesul votului a fost asigurat de parlamentarii UDMR care, în ciuda negocierilor cu democrat-liberalii, nu s-au răzgândit. Liderii liberali comentau, pe holuri, că ar avea asigurate 254 de voturi ţinând cont şi de parlamentarii absenţi.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici