Soc la intretinere

Gerul si zapada din ultima perioada sunt o adevarata paguba pentru romani. Daca listele de intretinere abia afisate, care cuprind consumurile pe luna noiembrie, au deja totaluri ametitoare, peste o luna si chiar la inceputul lui martie sumele vor fi de-a dreptul socante.

1 afișare
Imaginea articolului Soc la intretinere

Soc la intretinere

Anul nou le impune romanilor dari pe care cu greu le mai pot suporta. Abia s-au afisat listele de intretinere pe luna noiembrie a anului trecut si locatarii au luat foc la vederea lor. “Sunt oameni care vin sa plateasca de cum se afiseaza intretinerea, dar sumele le-au depasit asteptarile. Multi dintre ei au venit la mine si mi-au facut scandal, fara sa inteleaga ca eu doar primesc facturile si fac calculele. M-au luat la rost, pentru ca li s-a parut foarte mult aproape 300 de lei la doua camere. Unii au zis ca nu or sa aiba bani sa plateasca”, ne-a spus Pavel Coman, administratorul blocului 37 de pe Aleea Salaj nr. 10, din sectorul 5 al Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici