Solidaritatea poloneză, înviată de tragedia de la Smolensk

Rămăşiţele preşedintelui polonez Lech Kaczynsky au fost aduse ieri la Varşovia, la o zi după ce o mare parte din elita politică şi militară a acestei ţări a pierit în catastrofa aviatică de pe aeroportul rusesc din Smolensk.

7 afișări
Imaginea articolului Solidaritatea poloneză, înviată de tragedia de la Smolensk

Solidaritatea poloneză, înviată de tragedia de la Smolensk

Polonezii sunt în stare de şoc după catastrofa aviatică ce a curmat viaţa preşedintelui Lech Kaczynski şi a întregii delegaţii de înalţi oficiali care îl însoţea, în mohorâta dimineaţă de sâmbătă, la Smolensk. Bilanţul final arată că 96 de persoane au murit după ce avionul care încerca să aterizeze pe o ceaţă deasă pe aeroportul din vestul Rusiei a coborât prea aproape de sol, a lovit vârfurile copacilor şi s-a prăbuşit la un kilometru şi jumătate de pistă.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici