"Solidaritatea" va fi eludată prin contracte fictive

Persoanele care deţin mai multe locuinţe neînchiriate vor fi obligate să achite, până la 30 septembrie, "o taxă de solidaritate" la bugetul local, suplimentar impozitului pe proprietate, în cuantum cuprins între 50% şi 200% din impozit, taxare prin care statul vrea să obţină 31 milioane lei în 2010.

4 afișări
Imaginea articolului "Solidaritatea" va fi eludată prin contracte fictive

"Solidaritatea" va fi eludată prin contracte fictive

Această taxă de solidaritate va fi impusă proprietarilor de mai multe locuinţe printr-o ordonanţă de urgenţă de modificare a Codului Fiscal şi majorează astfel taxa la un nivel dublu faţă de propunerile iniţiale. Ca urmare a acestei măsuri consultanţii fiscali spun că în perioada următoare va creşte numărul contractelor de închiriere fictive, proprietarii ce se află într-o astfel de situaţie recurgând la această modalitate pentru a scăpa de bir.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici