Soluţie marinărească a Comisiei Prezidenţiale: Droguri şi curve

Raportul Comisiei Prezidenţiale Pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice lansat ieri face senzaţie: documentul asumat de preşedintele Traian Băsescu propune printre altele legalizarea prostituţiei şi a consumului de droguri.

6 afișări
Imaginea articolului Soluţie marinărească a Comisiei Prezidenţiale: Droguri şi curve

Soluţie marinărească a Comisiei Prezidenţiale: Droguri şi curve

Propunerea scandalizează Biserica Ortodoxă şi stârneşte controverse în opinia publică. Potrivit unor analize din presă valoarea pieţei prostituţiei în România ar fi de circa 450 de milioane de euro anual şi ar aduce venituri de 100 de milioane de euro la buget.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici