Şomajul, dat afară din salariul minim

Confederaţiile sindicale, patronatele şi Guvernul au căzut de acord, săptămâna trecută, ca salariul minim să crească de la 500 la 540 de lei, de la 1 octombrie, şi la 600 de lei, de la 1 ianuarie 2009, urmând ca, în anii ce vor veni, salariul minim să fie majorat cu aproximativ 100 de lei anual.

1 afișare
Imaginea articolului Şomajul, dat afară din salariul minim

Şomajul, dat afară din salariul minim

Totodată, cei prezenţi la negocieri vor semna miercuri un protocol referitor la stabilirea unei strategii comune de creştere sustenabilă a salariului minim la nivelul anului 2014.Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse şi Ministerul Economiei şi Finanţelor vor aproba prin Ordonanţă de Urgenţă, începând cu 1 septembrie, proiectul de lege privind modificarea şi completarea unor acte normative în vederea eliminării legăturilor dintre nivelul unor drepturi salariale, de asigurări sau de asistenţă socială şi nivelul salariului de bază minim brut pe ţară.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici