Sorana se iubeşte cu Dan Bittman?

nouă relaţie-şoc face furori în presă. Sorana şi Dan Bittman, două vedete de notorietate în showbiz, au petrecut împreună noaptea de sâmbătă la Costineşti. Chiar dacă nu este însurat, solistul trupei Holograf are o relaţie de 10 ani cu textiera Liliana Ştefan, care i-a dăruit şi trei copii.

1 afișare
Imaginea articolului Sorana se iubeşte cu Dan Bittman?

Sorana se iubeşte cu Dan Bittman?

Sorana (ex-A.S.I.A.) a fost surprinsă de paparazzi revistei SPY în compania solistului de la Holograf, Dan Bittman. Cei doi s-au afişat împreună, în ciuda faptului că el este implicat într-o relaţie serioasă şi este tatăl a trei băieţei. Nu ar fi însă pentru prima oară când Bittman calcă strâmb. El a mai avut relaţii pasagere cu Roxana de la Trident, Tania Budi sau alte domnişoare ce populează spaţiul monden autohton. Cei doi amorezi au fost fotografiaţi într-un club de noapte de pe Litoral, acolo unde s-au îmbrăţişat cu tandreţe şi au dansat continuu. După ce s-au distrat ore bune, Sorana (24 de ani) şi Bittman (45 de ani) au plecat, destul de euforici, spre hotel, unde, se pare că au continuat seara romantică începută în discotecă. Cei doi s-au cazat la hotelul Vox din Costineşti, de unde au plecat a doua zi în direcţii diferite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici