Sorin Ovidiu Vântu VA FI CERCETAT ÎN LIBERTATE- Ascultă înregistrările pentru care procurorii au vrut să-l ARESTEZE

Recursul declarat de parchet împotriva deciziei de cercetare în stare libertate va fi judecat de Tribunalul Bucureşti. Termenul pentru judecarea recursului va fi fixat după motivarea deciziei Judecătoriei Sectorului 5.

7 afișări
Imaginea articolului Sorin Ovidiu Vântu VA FI CERCETAT ÎN LIBERTATE- Ascultă înregistrările pentru care procurorii au vrut să-l ARESTEZE

Sorin Ovidiu Vântu VA FI CERCETAT ÎN LIBERTATE- Ascultă înregistrările pentru care procurorii au vrut să-l ARESTEZE

"Din punctul nostru de vedere, este soluţia rezonabilă, este soluţia justă. Au fost câteva probe noi, nişte interceptări telefonice, în apărare pentr noi. Nimeni nu are nicio vină în aşa-zisa plângere şi în aşa-zisul flagrant. Parchetul, orice ai spune, oricum te aduce la mandat pentru că merg pe acest aspect, ca să mergi pe instanţă", a declarat avocatul omului de afaceri, după pronunţarea deciziei.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici