'Sotia mea e fericita'

Adrian Minune sustine ca a renuntat la viata pe care o ducea inainte de vara acestui an, cand s-a hotarat sa o duca la altar pe Cati, femeia cu care are trei copii. 'Imi iubesc nevasta si co-piii mai presus decat orice pe lumea asta. Pentru ei sunt in stare sa fac totul', a declarat Minune pentru Libertatea.

1 afișare
Imaginea articolului 'Sotia mea e fericita'

'Sotia mea e fericita'

La cinci luni dupa ce s-a cununat si in fata lui Dumnezeu cu femeia cu care traieste de mai bine de 16 ani, Adrian povesteste ca viata lui s-a schimbat. 'Sunt barbatul unei singure femei. Sotia mea este fericita acum alaturi de mine si de copiii nostri. Ne pregatim de Sarbatori si vom merge sa facem impreuna cumparaturile necesare pentru Craciun. De cand ne-am casatorit, facem mult mai multe lucruri impreuna', mai spune artistul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici