Sotul Monicai intra in fotbal

Sotul celebrei foste manechine Monica Gabor, actualmente Columbeanu si tot actualmente casnica, intra in fotbal. Pentru ca are mai putine hectare, dar mai multa minte decit Gigi Becali, doi centrimetri mai mult decit Vasile Turcu si nu suporta tartele cu fructe, Irinel Columbeanu - caci despre el este vorba - s-a hotarit sa nu investeasca in echipe gen Steaua, Dinamo sau Rapid, ci la Pandurii, cea mai iubita grupare din Tirgu Jiu, formatia cu cei mai multi suporteri, incepind cu Maruta si terminind cu Andra, ultima simpatizind prin alianta.

1 afișare
Imaginea articolului Sotul Monicai intra in fotbal

Sotul Monicai intra in fotbal

Omul de afaceri Irinel Columbeanu intentioneaza sa devina sponsor al echipei Pandurii Tirgu Jiu, team aflat in acest moment pe un frumos loc 9 in clasamentul Ligii 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici