Spectator în locomotiva morţii

Cel mai important martor al accidentului din Halta Scânteia este mecanicul Vasile Buda. De la înălţimea cabinei de locomotivă a văzut totul. Acum nu mai poate scăpa de coşmaruri.

6 afișări
Imaginea articolului Spectator în locomotiva morţii

Spectator în locomotiva morţii

Chemat la audieri de procurorii ieşeni, alături de alţi colegi de la societatea feroviară Regiotrans, Vasile Buda (56 de ani) a retrăit ieri momentele de groază de la Scânteia (judeţul Iaşi), când garnitura condusă de el a zdrobit microbuzul la volanul căruia era ieşeanul Petrişor Apostu (26 de ani).Deşi are în spate o experienţă de 30 de ani, Vasile Buda spune că a trecut prin cumpăna vieţii lui. „Am rămas cu o durere continuă de cap. Am mai avut incidente pe calea ferată, dar niciunul nu a fost ca acesta. A fost un adevărat masacru“, a declarat Vasile Buda la ieşirea de la audieri.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici