Spionam Ucraina

Armata romana foloseste avioane fara pilot pentru misiuni de cercetare la granita cu Ucraina Mai multe escadrile de avioane SHADOW 600 au fost mutate din vestul tarii in Dobrogea.

1 afișare
Imaginea articolului Spionam Ucraina

Spionam Ucraina

Ministerul Apararii si-a mutat aproape toate avioanele de spionaj din vestul tarii in Dobrogea. Escadrilele de avioane de cercetare fara pilot SHADOW (UMBRA) 600, aflate in dotarea armatei romane, au inceput de cateva luni sa desfasoare misiuni de spionaj in apele internationale ale Marii Negre si la limita spatiului aerian al Republicii Moldova si sudul Ucrainei. Surse neoficiale ne-au precizat ca misiunile complexe desfasurate de aceste aparate se concentreaza pe culegerea de informatii privind activitatile desfasurate de autoritatile ucrainene pe Insula Serpilor si in alte zone aflate in zona granitei cu Republica Moldova si Ucraina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici