Spitalul dauneaza grav sanatatii

Nicolae Jianu si alti sase pacienti, operati de acelasi medic, in acelasi loc, au facut complicatii grave care au dus, in unele cazuri, chiar la pierderea ochilor. Aceste grozavii, impreuna cu alte cazuri recente, precum cel al micutului Sebastian, nascut cu handicap dintr-o neglijenta, se adauga unei serii nesfarsite de erori medicale.

1 afișare
Imaginea articolului Spitalul dauneaza grav sanatatii

Spitalul dauneaza grav sanatatii

Un alt pacient, de la Iasi, a reclamat faptul ca dupa o operatie la coloana a ramas cu un bisturiu in spate, iar acum cateva zile la Medias unei femei i s-a facut transfuzie cu sange dintr-o grupa gresita. In tarile occidentale, astfel de cazuri de malpraxis sunt pedepsite aspru. In spitalele din Romania, pacientii raman mutilati pe viata, fara ca nimeni sa isi asume responsabilitatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici